facebook

English (United Kingdom)Magyar (HU)
Nyomtat
PDF

EÜ. Gázeszközök

Az egészségügyi gázellátás eszközei egy fontos és növekvő divíziója a GCE Csoport tevékenységeinek. A gázellátás e területén nélkülözhetetlen a szélsőségesen specializálódott szakemberek munkája és cégünk hosszú tapasztalata. Mindennemű gáz pontos adagolása alapvető, egyszerű megoldáson alapszik, de termékeink rendkívül precíz, higiénikus munkával és magas minőségű alapanyagokból készülnek, a respirációs, aspirációs, valamint otthonápolás igényeknek megfelelően. A Medical Directive 93/42/EEG-nek, és a QSR – Quality System Regulations-nek megfelelő minőségügyi rendszerünk nem csupán kötelezettség, hanem a kiváló minőség és biztonságos termékek előállításának útja.

Nyugat-Európa hagyományosan vásárlója minden termékkörünknek, ez, közösen a feltörekvő kelet-európai országokkal képezi a GCE fő piacát. Emellett persze értékesítési tevékenységet látunk el más földrajzi régiókban is, mint Észak- és Dél-Amerika, Észak-Afrika, Közel-Kelet, és folyamatosan terjeszkedünk a világ más részei felé, úgymint Kína, India, stb. Következésképpen termékeinket nem csak az európai szabványoknak, hanem minden helyi igénynek megfelelően tervezzük.

Termékeink legnagyobb részét gázcégeknek értékesítjük. Emellett minden piacon különböző viszonteladók, egészségügyi szolgáltatók, kórházak, vagy gyártók használják a GCE termékekkel ellátott egészségügyi eszközöket, szintén fontos részét képezve CE jelölt termékeink disztribúciójában.

A GCE teljes választékát kínálja a gázellátó rendszer alkatrészeinek, legyen az oxigén, altatógáz, vákuum, vagy más gázfajta kórházakban, mentőautókban, otthonápolásban, vagy más speciális alkalmazásban.

A GCE piacvezető Európában az egészségügyi nyomáscsökkentő szegmensben. Oxigénterápiás eszközeink fő erősségünk, amelyek kifejlesztésével úttörő szerepet töltöttünk be. Ma is kategóriánként előremutató alkalmazásokat és megoldásokat fejlesztünk, legyen az kombinált palackszelep, orvosi nyomáscsökkentő, tárcsás átfolyás-szabályzó, mikroprocesszor vezérelt gázmegtakarító, vagy a piacon elérhető legintelligensebb oxigén koncentrátor.

A felsoroltakon felül átfogó termékskálát kínálunk kórházi osztályos eszközökből és tartozékokból, mint pl. vákuum szabályzók, váladékgyűjtő edények, átfolyás-szabályzók, párásító edények, gáztömlők és gáz vételi helyek. A sürgősségi ellátás szegmensében mentőautóba szerelhető gázvételi helyeket, transzport lélegeztető gépeket és egyéb kiegészítő felszerelést gyártunk a mentőszervezetek számára.

Tekintse meg kínálatunkat itt!

keo3

ajanlatkeres