facebook

English (United Kingdom)Magyar (HU)
Nyomtat
PDF

Egyedi és széria gyártás

Vállaljuk szériagyártású fém és rozsdamentes orvosi és rendelői bútorok, eszközök és mobíliák gyártását gyors, pontos és igényes kivitelben. Minden termékünk esetében termékeinkre 24 hónap garaciát vállalunk, teljes termékkövetés mellett. Cégünk rendelkezik ISO 9001:2008 minőségügyi tanúsítvánnyal.
Felületi kezelések esetében szinte minden területtel foglalkozunk: galvanizálás, eloxálás, epoxy porfestés (szinterezés), aranyozás, nikkelezés, krómozás, gyöngyözés, stb…)

Gyártott termékcsoportok:

  • kórházi, ápolási és gondozási ágyak
  • szekrények (fém, fa és műanyag kivitelben)
  • asztalok (irodai, egészségügyi alkalmazás területei)
  • vizsgáló és fektető asztalok és ágyak
  • állványok (infúziótartók, ledobók, tárolók)
  • ülőbútorzat (székek, várótermi padok, stb.)
  • rozsdamentes bútorzat

Teljes mértékben igazodva megrendelőink igényeihez (szín, méret, anyag, egyedi elképzelés) a Megrendelőink által elképzelt és megálmodott termékeket legyártjuk, melyet előzetesen megtervezünk a jogszabályok és a szabványok figyelembe vétele mellett. Gyártási területünk kiterjed a fémmegmunkálás (fémforgácsolás) teljes területére, amelynek megfelelően jól képzett szakembereink a legnagyobb precizitás mellett készítik el a kívánt terméket. Ennek megfelelően olyan egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, melyet a piacon nem vagy csak „irreálisan” magas áron készítenek el.

Jellemzésünk és filozófiánk értelmében célunk az EGYEDISÉG. Ha PARTNEREINK részére a piacon nem találunk olyan terméket, amellyel a szakmai, gazdasági és küllem (kinézet, szín, méret, stb…) elképzeléseiket ki tudjuk szolgálni akkor azt műszaki tudásunk és több éves egészségügyben eltöltött szakmai tapasztalataink révén megtervezzük, és legyártatjuk.

kep4

Tekintse meg kínálatunkat itt!

ajanlatkeres