facebook

English (United Kingdom)Magyar (HU)
Nyomtat
PDF

Minőségpolitika

A célja, hogy tevékenységi körében partnereinek igényeit minél teljesebb mértékben, megfelelő gyorsasággal, a minőség folyamatos ellenőrzése mellett elégítse ki.

Ennek érdekében a főbb célkitűzései:

A Megrendelői elégedettség fenntartása
Amit a megrendelések minőségi teljesítésével, pontos határidőre, megállapodás szerinti áron végzett szolgáltatás révén érünk el.

Felelősségtudatos, minőségi munkavégzés
A megrendelőink elégedettségét csak jó minőségű szolgáltatásokkal lehet elérni. A vezetősége a jó munkahelyi légkör kialakításával, a minőségi munkavégzés iránti elkötelezettségével elősegíti, hogy a munkatársak azonosulni tudjanak a minőségteljesítéssel valamint a rendszerben működő folyamatok fejlesztésével.

A előírásoknak megfelelő végzése
A törekszik, hogy ügyfelei számára kiemelt minőségi szolgáltató legyen. A cél érdekében tevékenységünket a mindenkor érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük és a szükséges erőforrásokat biztosítjuk. A dolgozok képzését szervezett és ismétlődő oktatásokkal biztosítjuk.

Hatékonyan működő, tanúsított minőségirányítási rendszer kialakítása
Vezetőségünk elkötelezett az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő, dokumentált, szabályozásokban rögzített, belső és külső auditokkal a folyamatos fejlesztés céljából rendszeresen felülvizsgált minőségirányítási rendszer fenntartása mellett.

Víziónk, hogy a Tech-Medical Kft. egyedi gyártású orvosi eszköz, bútor és mobília gyártásban meghatározó szerepet töltsön be nemzeti, és nemzetközi szinten úgy, hogy árbevétele meghaladja az éves nettó 1 milliárd forintot, teljesítménye pedig európai átlag feletti legyen, igazolva ezzel mindazt a filozófiát, amelyet a mindennapi munkavégzésünkbe integráltunk. Értékeink: szakmaiság, egyediség, fiatalos gondolkodásmód, innováció, csapatmunka és legfőképp partnereink és termékeink iránt való elkötelezettség.

UKAS9001

Tech Medical ISO 9001:2008 hun

Tech Medical ISO 9001:2008 eng

ajanlatkeres